Bericht versturen
Thuis

Masson Group Company Limited Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

De Wetenschap & de Technologie is Industrieel Co. van Guangzhoumasson, Ltd, het vroegere Lichte de Industrieinstituut van Guangzhou, één van de leiders in van de het voedselwetenschap en technologie van China de industrie. Ons LEVENDIG merk is gegroeid en ontwikkeld tot een geïntegreerde van de emulgatorproductie en dienst onderneming 20 jaar. Als professionele, oprechte en betrouwbare partner, worden wij altijd toegewijd aan het ontwikkelen van en het verstrekken van aangepaste producten.

 

CHINA Masson Group Company Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Het superieure product omvat: GMS (E471) distilleerde etc. Monoglyceride, Mono en Diglyceriden, PGE (E475), SPANWIJDTE (E491 492), CITREM (E472 c), DATEM (E472 e), SMG (E472 g), SSL (E481 i), Anti-foaming Agent, Cakeemulgator. ISO 9001, HACCP, MUI HALAL, Kosjer OU, verklaarde FSSC22000 is geldig.

 

CHINA Masson Group Company Limited Bedrijfsprofiel 1

 

Bovendien heeft ons bedrijf met internationale beroemde universiteiten vele jaren samengewerkt. CITREM, DATEM, Succinylated monoglyceride, het de toepassingssysteem van PGE en van de Samenstelling opgezet aan losten de problemen van emulgeringsstabiliteit op en de inflatie die, ontmoet de hoogte - kwaliteitsbehoeften van onze klanten schuimen.

 

CHINA Masson Group Company Limited Bedrijfsprofiel 2

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Masson werd vroeger opgericht in 1896 als één van de eerste professionele ondernemingen producerend tandpasta in China. De vroegere Guangzhou-tandpastafabriek omgezet in een aandeelonderneming-Guangzhou Masson Group Company beperkte in 1993. Sedertdien door hervorming en innovatie, Masson-is de Groep een gediversifieerde en uitvoerige high-tech onderneming die verscheidene bedrijfstakken met inbegrip van de producten van de mondholtezorg, additief voor levensmiddelen, schoonheidsmiddelen en huidzorgproducten, en hi-tech het materiaal van de scheidingstechnologie bezit, evenals onroerende goederen en internationale handel. Erkend aan opstelling door Staat is het Beleid van de Industrie en Handel, Masson-Groep tegenwoordig een van de grote dwars-regionale en groep de dwars-industrieonderneming die wetenschap, technologie, handel en investering samen integreert. Het houden van zijn doel: „Leverend hoogte - kwaliteitsproducten, die tot hoogte leiden - het kwaliteitsleven“, Masson-bouwt de Groep onophoudelijk beroemde merknaam en verbetert kernconcurrentievermogen.

Masson Group Company Limited Masson Group Company Limited Masson Group Company Limited Masson Group Company Limited Masson Group Company Limited
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Merken : levendig

Aantal werknemers : 800~1000

Jaarlijkse omzet : 25Million-30Million

Opgericht Jaar : 1993

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Masson Group Company Limited Certificaten CHINA Masson Group Company Limited Certificaten CHINA Masson Group Company Limited Certificaten CHINA Masson Group Company Limited Certificaten